A szobákat érkezési napon 14:00 órától biztosítjuk. A távozási napon a szobát 10:00 óráig kérjük elhagyni. Amennyiben a takarítással munkatársaink előbb végeznek vagy van szabad szobánk úgy a szobák 14 óra előtt is elfoglalhatóak, de ezt garantálni nem tudjuk.

A vendégek bejelentkezés után szobakártyát adunk, amelyhez a bejelentőlap pontos kitöltése szükséges.

A szobák takarítása naponta 10:00 – 17:00 óra között történik. Többnapos tartózkodás esetén a törülköző kétnaponta, míg az ágyneműt hetente cseréljük. Ettől ygakoribb csere kérhető a takarítószemélyzettől a helyszínen.

A szálloda előtti parkolóban a jelzések figyelembevételével kell parkolni.

Kérjük, hogy autóikkal úgy parkoljanak le, hogy a másik vendégeinket ne korlátozzák a szabad mozgásban / parkolásban!

A szálloda központi fűtéssel és központi klímarendszerrel rendelkezik. A szobák belső hőmérséklete a szobákban elhelyezett szabályozóval állítható.

A szobákba klíma használata mellett kérjük az ajtót és az ablakot tartsák zárva a kellemes 18-22 fokos hőmérséklet megtartásához.

Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22:00 óra után.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy az épületben, a szobákban a dohányzás, gyertyagyújtás, füstölőhasználata tilos! Az épület helyiségei füstérzékelővel ellátottak. Dohányozni csak az épületen kívül, az arra a célra kijelölt helyeken szabad.

Kérjük a berendezési tárgyak állagának megóvását, rendeltetésszerű használatát. Károkozás esetén a kár okozója vagy annak törvényes képviselője köteles a kárt megtéríteni. Távozás után a szobákat ellenőrizzük. A távozás után észlelt károkozás, rongálás esetén a vendég anyagi felelősséggel tartozik.

Ha bármilyen rendellenességet észlel, akár a szobában, akár a közösségi helyiségekben, kérjük, jelezze az recepciós pultnál, vagy a személyzet bármelyik tajánál.

A szálláshelyről való távozáskor szíveskedjen a szoba ablakát és ajtaját bezárni. Ha az ajtó zárásakor a zárnyelve nyitva maradt és ez miatt az ajtó nem zárható, akkor a belső kilincset kell lenyomni a zárnyelv újbóli behúzásához. Ezután zárjuk be az ajtót. Kérjük Vendégeinket – a szobából való távozásuk előtt – győződjenek meg arról, hogy a vízcsapok ne maradjanak nyitva és a lámpák is lekapcsolt állapotban vannak. A használt törülközőket kérjük, hagyják a fürdőszobába a földön.