Kedves Vendégünk,

tisztelettel és szeretettel köszöntjük a Hotel Mayer*** Superiorban. Szeretnénk, ha Vendégeink minőségi ellátásban részesülnének, és gasztronómiai élményekkel gazdagodjanak itt-tartózkodásuk alatt. Ennek érdekében szállodánk vezetősége és személyzete igyekszik mindent megtenni, bármilyen kérdésük, kérésük esetén forduljanak hozzánk bizalommal.

A családias jellegű Hotel Mayer*** Superior az év minden napján szeretettel várja Vendégeit.

Kényelemben és élvezetekben gazdag időtöltést kívánunk.
Hotel Mayer*** Superior személyzete

Szállodáról

A Hotel Mayer*** Superior a Balaton északi partján, Alsóörsön, Veszprémtől 12 km-re található, Balaton-felvidék tövében. Szőlővel beültetett lankáin kezdődik a balatonfüredi-csopaki borvidék. Alsóörs a 71-es főút mentén fekszik, könnyen megközelíthető az M7-es autópályáról és a 8-as főútról egyaránt. A település nemcsak vonattal vagy busszal, de kiépített kerékpárút-hálózat révén kerékpárral, valamint vízi úton is megközelíthető. A szálloda a vízparttól 800 méterre épült.

A hotel 4 superior szoba, 3 connecting, családi szoba, 12 standard pótágyazható szoba áll a vendégek rendelkezésére. A szobák mérete lehetővé teszi a kényelmes elhelyezését. Valamennyi lakóegység korszerű fürdőszobával, minibárral, síkképernyős televízióval és klímarendszerrel felszerelt. A szállodát körülvevő parkosított környezetben napozóterasz és kerti élménymedence, gyermekpancsoló szolgálja Vendégeink kikapcsolódását.